avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionar domiciliu strainatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionar domiciliu strainatate

buna ziua,

Pensia calculata in decizia de pensionare este mai mica decat pensia minima ce am inteles ca este de 704lei in 2019 ,eu sunt cu domiciliul in strainatate ,va intreb ce trebuie sa intreprind pentru a solicita sa am si eu minimul de pensie si anume 704lei lunar,
Cel mai recent răspuns: MARIA10 , utilizator 20:11, 10 Ianuarie 2020
Detalii, aici:

[ link extern ]

Dsaca va incadrati in prevederile O.U.G.nr.6/2009 veti primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 704 lei.
Pentru acest lucru nu trebuie sa faceti(intreprindeti) nimic.
va referiti la art.2, banuiesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata - caz de dizabilitate - handicap preexistent tarabuzan tarabuzan Bun gasit. Sunt nascut in decembrie 1976, angajat din mai 2006, fara intreruperi, cu salariu minim pe economie. Am o dizabilitate – grad 2, accentuat, din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie sociala pt persoana cu handicap Maria birloiu Maria birloiu Daca o persoana are indemnizatie de handicap 375 lei lunar si nu a lucrat niciodata, poate primi indemnizatie sociala de 704 lei? (vezi toată discuția)
Pensie sociala Iulică C Iulică C Buna seara Fără să devin enervant soția are 50 ani varsta . Să înțeleg că suma pe care o va primii nu este cea din decizie indiferent care va fi ... (vezi toată discuția)