avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CALCUL PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CALCUL PENSIE

BUNĂ ZIUA. ce înseamnă indicele de calcul 1.21. când depui dos. De pensionare? Acum am auzit ca este 1.41. Va mulțumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:21, 10 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se adauga la punctajul mediu anual rezultat in urma calculului pe contributivitate.
De ex:
Punctaj mediu anual = 1,55555
Aplicam indicele de corectie de 1,41
1,55555 x 141% = 2,19933 punctaj mediu anual dupa aplicarea indicelui de corectie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
coeficient pensie aurica.slatineanu aurica.slatineanu bună ziua am decizie de pensie anticipată din nov.2020 am lucrat în tot acest timp nu am încasat pensia anticipată la calculul din 2020 s- a folosit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mi-a fost comunicata decizia pentru pensionare anticipata ... Cineva interesat Cineva interesat Buna ziua, Mi-a fost comunicata decizia pentru pensionare anticipata partial si intre timp am fost tentata sa mai stau la munca. Ce se va intampla cu decizia ... (vezi toată discuția)