Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Sunt angajata la un S.A pe postul de consilier juridic de 3 ani.
Am o colega angajata pe postul de "referent resurse umane" care imi creaza probleme si vesnice discutii intre mine si superiorul ierarhic.
Problema pleaca de la faptul ca, aceasta colega considera ca:
1. Intocmirea contractelor individuale de munca sunt strict treaba juristului; ( "o citez pe colega" pentru ca au ghinionul de a se numi contracte")
2. Intocmirea fiselor de post sunt strict treaba juristului; ( "pt ca tin de CIM)
3. Intocmirea documentatiei pentru alegerea altor reprezentati ai salariatilor sunt strict treaba juristului (" pentru ca tin de CCM")
4. CCM si Regulamentul intern cad fara echivor in sarcina mea in sarcina mea s.a.
Si inca ceva....la o sedinta la care era prezent si superiorul meu, i-am adresat colegei o intrebare, "Ionela, daca mie imi revin toate atributiile astea, tu ce faci aici? Iar ea mi-a raspuns" Ca sa stau degeaba" :)
Seful a certat-o iar acum si-a bagat concediu medical si a anuntat telefonic ca citez "Atata timp cat seful o sustine pe jurista, eu nu mai vin la munca"
Ajutati-ma cu un sfat. Care este cea mai buna varianta pt a scapa de un astfel de angajat? Cercetare disciplinara sau restructurare de post?
Angajatul care sta
denisa_eu
Buna ziua,
la birou ne confruntam de cateva luni cu un contabil.... sub orice critica; asa ceva nu credeam ca exista: toata ziua sta degeaba, la propriu. ... (vezi toată discuția)