avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita decedat
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita decedat

cumnatul meu este mort din 2014. in 2016 a fost deschis un dosar civil urmat de o executare silita. este normal ca o persoana sa fie judecata si executata la 1 an si ceva de la deces?ce se poate face ?
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2020
matachesimona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:23, 10 Ianuarie 2020
Buna seara,
Contestati, daca sunteti interesat, acea executare.
daca nu sunteti interesat atunci trimiteti executorului o copie de pe actul de deces si solicitati-ii sa se duca dupa cumnat sa-i ceara banii1
in urma lui a ramas o fetita si imi este teama ca ea sa nu suporte dintr-o simpla eroare sau neatentie consecintele.mai pot face contestatie acum dupa atat timp. abia acum am reusit sa obtinem tutela ei si asteptam redactarea hotararii
A rămas bunuri moștenire după el`? Dacă da, pot fi executate bunurile pentru acoperirea creanței.
Prescripția intervine abia după 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Andreea1960 Andreea1960 Buna ziua! Eu am o poprire pe salariu, incepand din anul 2014. Pana in luna decembrie 2015, mi s-au oprit lunar banii din salariu. Din luna ianuarie 2016, ... (vezi toată discuția)
Creante banci razvan_r3 razvan_r3 Buna ziua! In anul 2010 am incheiat un credit de nevoi personale, pe care nu am reusit sa il inapoiez in totalitate. Adica, 3 luni consecutive nu am platit ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie sulta mauricio mauricio Buna ziua, In urma divortului, s-a stabilit prin hotarare judecatoresca definitiva in aprilie 2010 ca trebuie sa-i dau fostei sotii o sulta in bani. In urma ... (vezi toată discuția)