avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inlocuitor post in lipsa salariatului titular CO sau CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inlocuitor post in lipsa salariatului titular CO sau CM

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti care sunt consecintele in cazul in care un salariat ocupant al unui post cu CIM dintr-un departament,este obligat sa tine locul unui salariat dintr-un alt departament,altul decat cel ocupat ca functie de cel care inlocuieste.
Mentionez ca fisa postului nu prevede aceasta optiune/obligatie,precum ca inlocuiesc un salariat dintr-un alt post si sau departament.
Din lipsa de personal sunt fortat sa accept acest lucru.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 10 Ianuarie 2020
Cercetarea disciplinara in vedere aplicarii unei sanctiuni, ar fi o posibila consecinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anuntat ca voi fi constrans sa semnez demisia!!!! gabriel2702 gabriel2702 buna ziua!lucrez intr-o firma cu aproximativ 50 angajati de 1 an si jumatate,in tot acest timp a tot functionat incetarea CIM-ului prin demisie fortata sau ... (vezi toată discuția)
Fisa postului monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua.In 2010 la angajare am semnat fisa postului care ulterior a fost modificata in 2012 am semnat din nou.Acum 2 saptamani alta fisa care se cere semnata ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului Alina Tanase Alina Tanase Buna seara, Saptamana trecuta am fost anuntata de catre angajator ca magazinul in care lucrez se va inchide in urmatoarea zi,in consecinta am primit o ... (vezi toată discuția)