avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensi anticipate bărbați 2020
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensi anticipate bărbați 2020

Condiții prnsionare
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:31, 11 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
-Vasta 60 ani
-Stagiul 43 ani, fara stagiul asimilat(armata, cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).
In stagiul de 43 de ani poate sa intre si stagiul suplimentar ca urmare a lucrului in gr II-a,sau trebuie 43 de ani vechime in campul muncii?Multumesc,
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? rupa rupa am vîrsta de 59 ani (13/09/1955). si ca vechime în munca 37 ani . Întrbabare - cind aș putea sa ma pensionez , indiferent de tipul de pensionare / ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala manolegheorghe manolegheorghe Am etatea de 60 ani cu o vechime in munca de 8 ani si 10 luni in grupa II de munca, 32 de ani si 4 luni in conditii normale.(total ani in munca 41+ 2 luni) se ... (vezi toată discuția)
Drept la pensie Lamax Lamax Buna , as dori sa stiu cand am dreptul la pensie ,sant nascut in 12 ianuarie 1959 si pana in 1aprilie 2001 am 21ani 3luni 8zile de gr.2 cu 100% iar din 1apr ... (vezi toată discuția)