avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

In urma unui divort amiabil , eu (tatal) , am decis sa ofer custodia baiatului meu, mamei +o pensie alimentara in cuantum de 500€. Momentan ma aflu in imposibilitatea platii acestei sume , si copilul nu locuieste in Romania , ci in Danemarca , carei legi se supune si ce pot face pentru diminuarea pensiei alimentare?
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 08:29, 11 Ianuarie 2020
Orice solicitare privind minorul se va judeca conform legillor din Danemarca ,legislația de la domiciliul minorului.
Puteți acționa in instanța pentru Micșorarea cuantumului pensiei motivat de Micșorarea veniturilor Dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara lili5 lili5 sotul meu, cu care sunt in divort si cu care am un fiu de 11 luni are o fiica dintr-o casnicie anterioara. nu ii plateste pensie alimentara de 10 ani, fiica ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliul copilului teodorteo teodorteo As dorii sa stiu daca trebue sa redeschid proces pt custodia copilului daca in urma divortului el a fost incredintat mamei lui iar in prezent el sa reintors ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor - parinti divortati mihai456 mihai456 Buna ziua, am o intrebare legata de schimbarea de domiciliu pentru un fiul meu. Eu si mama baiatului suntem divortati si avem custodie comuna, cu domiciliul ... (vezi toată discuția)