avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comisie de inventariere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comisie de inventariere

Buna seara.

Am fost numita in comisia de inventariere din cadrul institutiei in care lucrez. Decizia mi a fost adusa la cunostiinta la cateva luni de la intrarea in vigoare. Nu am studii economice/tehnice, nu fac parte din categoria personalului administrativ si nu am astfel de atributii in fisa postului. Am vreo sansa ma retrag?
Un an bun tuturor!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cine trebuie să modifice fișa postului și sarcinile de serviciu ... oanaportar oanaportar cine trebuie să modifice Fișa postului și sarcinile de serviciu - ale unui salariat ? Bună ziua ! Vă rugăm să ne spuneți cum trebuie procedat în ... (vezi toată discuția)
O noua decizie ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos un sfat cu privire la urmatoarea problema: - fostul director ce a avut un mandat de 3 ani a emis in perioada cat si-a ... (vezi toată discuția)
Rog urgent ! nulitatea actului administrativ Va rog sa-mi spuneti care este modalitatea de a se anula un act administrativ ilegal (am fost numit prin decizia directorului sa fac ceva, ce abia dupa, am ... (vezi toată discuția)