avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul salariu

Buna ziua !lucrez la o firma de confecții cu salariu minim pe economie ,iar in luna Decembrie mi s-a dat prima de craciun bonuri cadou in valoare de 540 lei .Avansul lunii Ianuarie a fost in valoare de 730 lei iar rest de plata 300 spunând ca diferența înseamnă impozitarea bonurilor cadou oferite in Decembrie .Este normal sa se oprească impozit pe bonuri cadou?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozitare tichete de masa cadou ? aprov1961 aprov1961 Cu ocazia Craciunului firma la care lucrez mi-a dat 20 tichete de masa cadou in valoare de 10 lei fiecare. Am fost pus de catre contabila sa semnez un stat de ... (vezi toată discuția)
Prima de craciun Alexandra Roman Alexandra Roman Buna ziua, Anul trecut am primit din partea firmei unde lucrez o prima de Craciun echivalenta unui salariu. Ni s-a spus ca nu este al 13-lea salariu ci un ... (vezi toată discuția)
Salariu bogdan2309 bogdan2309 La un salariu brut realizat de 3798 lei cu tichetele de masa incluse in el am ramas cu un salariu net de 2307 lei. Am primit un avans de 600 lei iar rest de ... (vezi toată discuția)