avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Compensații lunare pentru chirie și rate lunare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Compensații lunare pentru chirie și rate lunare cadrelor militare

O întrebare , in cazul in care in momentul aprobări legii aveam deja un apartament achiziționat prin prima casă intr o alta garnizoana decât cea in care imi desfășurăm activitatea, iar in garnizoana unde aveam repartiția locuiam cu chirie , menționez că beneficiam de acest drept în momentul promulgări legii, anul trecut in septembrie m am mutat in garnizoana unde am locuință cumpărată cu prima casă. Beneficiez de această compensație , având în vedere că în momentul aprobări legii îndeplineam condițiile acordării chiriei ? Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Bună seara! vă deranjez cu o întrebare, dacă mă puteți ... Nik90 Nik90 Bună seara! Vă deranjez cu o întrebare, dacă mă puteți ajuta. Sunt cadru militar de profesie. In anul 2020 am achiziționat printr-un credit un ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de compensația lunara pentru plata unei rate sau a unei fracțiuni din rata unui credit imobiliar/ipotecar? Nik90 Nik90 Buna ziua! Pot beneficia de compensația lunara pentru plata unei rate sau a unei fracțiuni din rata unui credit imobiliar/ipotecar conform legii 288/2018 cu ... (vezi toată discuția)
Bani de chirie in mapn pupixus pupixus Buna ziua! Sunt cadru militar si am si eu o problema la care sper sa gasesc raspuns aici. Potrivit legislatiei in vigoare, beneficiezi de compensatie lunara ... (vezi toată discuția)