avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Locuri de parcare ADP sector 1
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Locuri de parcare ADP sector 1

Buna ziua. Am cumparat un apartament in sectorul 1. Pe aleile care confera acces la imobil nu exista decat locuri de parcare de la ADP sector 1. Dupa un an de informari vis a vis de locuri si persoanele care ocupa acele locuri am aflat ca sunt 2 locuri de parcare obtinutr de persoane care nu mai locuiesc fizic la acea adresa, avand mai multe proprietati, dar isi fac cerere de prelungire a contractelor in fiecare an. Dat fiind aceste lucruri, as dori sa intreb daca este posibil sa fac o sesizare la ADP prin care sa specific cele mai sus mentionate si daca se confirma cele mai sus mentionate, sa li se rezilieze contractul si ele sa fie ocupate de persoane care chiar locuiesc la acea adresa si ar avea nevoie sa le foloseasca zilnic. Va multumesc anticipat pentru raspuns. Un an 2020 de exceptie sa aveti!
Cel mai recent răspuns: Velicu Cristian , utilizator 08:10, 13 Ianuarie 2020
În primul rând. trebuie să faceți o cerere de atribuire a unui loc de parcare dacă nu ați făcut deja acest lucru. Fiecare primărie are un regulament de atribuire a locurilor de parcare.
Eu am căutat și am găsit un regulamentul din 2018, care probabil se află în vigoare. Îl găsiți în următorul link:
[ link extern ]
Mergeți și la primărie și întrebați. Puteți să faceți sesizare, dar, așa cum v-am spus, trebuie să faceți mai întâi o cerere de atribuire a unui loc de parcare.
Regulamentul de concesionare loc parcare obliga solicitantul sa prezinte documentul de identitate din care sa rezulte ca domiciliaza la adresa unde solicita locul de parcare
Buna dimineata. Daca eu am 3 proprietati, si am buletinul pe proprietatea pe care am si locul concesionat, atunci pot sta in una din celelalte doua, prelungind contractul de inchiriere loc parcare. Deci?

ynocentta a scris:

Regulamentul de concesionare loc parcare obliga solicitantul sa prezinte documentul de identitate din care sa rezulte ca domiciliaza la adresa unde solicita locul de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare adp Roxanne30 Roxanne30 Buna ziua, La finalul anului 2014 am depus o cerere pentru loc de parcare la Adp sector 2. Exista cereri depuse anterior cererii mele, a mea fiind ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare adp ContSters326994 ContSters326994 Buna ziua, Locuiesc de 39 de ani intr-un bloc si nu am beneficiat niciodata de un contract ADP pentru un loc de parcare. Acum o luna de zile am aflat ca fiul ... (vezi toată discuția)
Refuz de atribuire loc de parcare tinaa tinaa buna seara . va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce mi s-a refuzat dreptul unui loc de parcare la domiciliul actual si sa ma indrumati catre cine sa ma ... (vezi toată discuția)