La finalul anului 2014 am depus o cerere pentru loc de parcare la Adp sector 2. Exista cereri depuse anterior cererii mele, a mea fiind considerata din categoria "celor mai noi".
In blocul in care locuiesc exista un vecin care nu a mai achitat locul de parcare din anul 2012. De la acel moment a tot fost somat la adresa, insa plicurile trimise cu confirmare de primire s-au intors catre Adp intrucat acesta nu era la adresa.
Conform regulamentului intern privind activitatea de organizare, punere in functiune si exploatare a parcarilor de resedinta din sectorul 2 din decembrie 2010, persoanele trebuie sa achite pana la data de 31 martie a anului in curs.
Ca urmare a neachitarii contravalorii locului de parcare, consider ca acest contract de inchiriere trebuia reziliat pe motiv de neplata.
Cu toate acestea, contractul nu a fost reziliat iar vecinul respectiv ma someaza sa nu parchez pe locul sau. Mai mult decat atat, seful de la Biroul Parcari sector 2 a dispus astazi trimiterea unei noi notificari la adresa acestui vecin in conditiile in care consider ca nu mai era cazul. Locul acesta pana in prezent nu a fost redistribuit.
De asemenea, am un alt vecin caruia i-au fost acordare doua locuri de parcare. Am adus la cunostinta celor de la Adp aceasta situatie si mi-au spus vag: "vom trimite notificare" -- asta in conditiile in care nici nu s-a verificat vreo informatie.
Buna ziua.
Ati rezolvat ceva cu locu lde parcare?
O situatie asemanatoare am si eu si anume 2 locuri de parcare sunt ocupate cu masini nedeplasabile (roti desumflate una si una nu e miscata de ani din loc) si de la ADP mi se spune ca sunt platite si din pdv lor e ok. Ce sa fac in aces caz? Cum pot verifica ca ceea ce mi se comunica la telefon e real si sunt platite?Mentionez ca am cerere depusa din 2015. Multumesc.