avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Loc parcare Adp
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Loc parcare Adp

Buna ziua,

La finalul anului 2014 am depus o cerere pentru loc de parcare la Adp sector 2. Exista cereri depuse anterior cererii mele, a mea fiind considerata din categoria "celor mai noi".

In blocul in care locuiesc exista un vecin care nu a mai achitat locul de parcare din anul 2012. De la acel moment a tot fost somat la adresa, insa plicurile trimise cu confirmare de primire s-au intors catre Adp intrucat acesta nu era la adresa.
Conform regulamentului intern privind activitatea de organizare, punere in functiune si exploatare a parcarilor de resedinta din sectorul 2 din decembrie 2010, persoanele trebuie sa achite pana la data de 31 martie a anului in curs.
Ca urmare a neachitarii contravalorii locului de parcare, consider ca acest contract de inchiriere trebuia reziliat pe motiv de neplata.

Cu toate acestea, contractul nu a fost reziliat iar vecinul respectiv ma someaza sa nu parchez pe locul sau. Mai mult decat atat, seful de la Biroul Parcari sector 2 a dispus astazi trimiterea unei noi notificari la adresa acestui vecin in conditiile in care consider ca nu mai era cazul. Locul acesta pana in prezent nu a fost redistribuit.

De asemenea, am un alt vecin caruia i-au fost acordare doua locuri de parcare. Am adus la cunostinta celor de la Adp aceasta situatie si mi-au spus vag: "vom trimite notificare" -- asta in conditiile in care nici nu s-a verificat vreo informatie.

Cum ma sfatuiti sa procedez?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: n_roxxanne , utilizator 15:16, 28 Septembrie 2016
Depuneti o sesizare on-line in atentia dlui general primar al sectorului 2!

[ link extern ]
Buna ziua.
Ati rezolvat ceva cu locu lde parcare?
O situatie asemanatoare am si eu si anume 2 locuri de parcare sunt ocupate cu masini nedeplasabile (roti desumflate una si una nu e miscata de ani din loc) si de la ADP mi se spune ca sunt platite si din pdv lor e ok. Ce sa fac in aces caz? Cum pot verifica ca ceea ce mi se comunica la telefon e real si sunt platite?Mentionez ca am cerere depusa din 2015. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in sectorul 1, pe o strada cu sens unic, unde ... MioM MioM Buna ziua, Locuiesc in sectorul 1, pe o stada cu sens unic, unde sunt imobile preponderent individuale dar si blocuri colective, cu locuri de parcare ... (vezi toată discuția)
Președintele, conducerea asoc de proprietari refuza sa imi semneze ... gabriela constantinescu gabriela constantinescu Președintele, conducerea Asoc de Proprietari refuza sa imi semneze și implicit sa pună ștampila Asociației pe formularul- cerere către ADP pt ... (vezi toată discuția)