avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încadrare in cadrul mapn
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încadrare in cadrul mapn

Vreau sa îmi depun actele pentru a urma cariera militară mai precis soldat/gradat profesionist,însă am o deschisă pe numele meu un PFA, pe care am accesat fonduri Europene. Oare exista vreo restricție in sensul acesta? Pot sa particip sau îmi este interzis
Cel mai recent răspuns: Adrian2527 , utilizator 21:19, 13 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conditii in care cadrele militare MApN si MAI pot cumula functii si desfasura activitati remunerate in sectorul privat. Asociat in cadrul unei societati comerciale sau inregistrarea ca PFA
[ link extern ] /
Ok..deci răspunsul din câte am citit este NU. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si cadru militar - incompatibilitate? Pop Ana Maria Pop Ana Maria Am si eu o intrebare: sunt cadru militar si mi-am deschis un pfa in domeniul calculatoarelor deoarece am un atestat in acest domeniu si presstez servicii dar ... (vezi toată discuția)
Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)
Soldatul gradat voluntar este considerat cadru militar? denis10 denis10 Buna seara.Vreau sa imi Deschid o firma pentru comercializarea unor haine si nu stiu ce gen si daca pot deschide daca sunt caporal in armata romana.Am citi in ... (vezi toată discuția)