avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda bec ars
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda bec ars

Am fost oprit in timpul zilei si am fost intrebat de un politist daca mi-am verificat sistemul de iluminare. I-am raspuns ca intotdeauna cand plec de acasa verific, a zis bine si a intocmit proces verbal de contraventie in care a scris, citez a condus auto ... fara a verifica sistemul de iluminare. Atat a scris, vreau sa contest deoarece nu mi-a scris concret ce defectiune am la sistemul de iluminare. Imi puteti spune daca pot avea castig de cauza?
Cel mai recent răspuns: katalin70 , utilizator 17:43, 17 Ianuarie 2020
Poate un judecător înțelegător o sa va schimbe sancțiunea în avertisment sau poate cu ceva noroc obțineți anularea pv .E greu de spus ce sanse sunt la prima vedere nu par foarte mari dar nu se stie.
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc mult, nua mai contest, daca stau sa calculez taxa, drumurile, nervii, intampinarile, explicatiile, am realizat ca am gresit si platesc amenda,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate amenda si certificat de inmatriculare luat pentru faza scurta dreapta arsa chiricaalexandru chiricaalexandru Buna ziua ! Acum 2 zile sotia mea a fost oprita de un echipaj de politie in baza faptului ca a avut , si are in contiuare , faza scurta din partea dreapta a ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie ctin_marius ctin_marius Buna ziua, Intr-o seara am fost oprit de un echipaj de la Politia Rurala si amendat pentru, citez din PV: A condus auto X pe DJ X cu defectiuni la faza ... (vezi toată discuția)
Ajutor. 720 lei amenda (un bec ars la faza de intalnire+permis expirat de 9 zile) andrei987ro andrei987ro Buna ziua Incepand de vineri, 19.03.2010 am inceput sa am probleme cu Politia Romana. Am fost oprit de un echipaj de Politie datorita \"defectiunilor la ... (vezi toată discuția)