avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vinzare teren arabil extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vinzare teren arabil extravilan

daca am dus actele la primarie pentru cele 30 de zile si arendasul vrea sa cumpere terenul mai trebuie sa astept cele 30 zile stiind ca primul care are drept de cumparare este arendasul cel ce lucreaza pamintul ?

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant in arenda claudiu_2014 claudiu_2014 buna seara, am mai pus citeva intrebari pe forum, fara raspuns....poate acum am mai mult noroc... am un pamint in arenda, l-am vindut catre arendas, am pus si ... (vezi toată discuția)
Doresc pașii ce trebuie să-i fac! Angela. eugenia Angela. eugenia Bună ziua! Mă aflu într-un titlu de proprietate pamint, cu mătușa mea și încă alte 2 persoane din partea mătușei mele, în acel contract. Pământul ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol AdrianaBal AdrianaBal Doresc sa vand 2 ha teren agricol aflat sub contract in arenda...Arendasul nu este de acord si nu semneaza notificarea si nu vrea sa cumpere terenul la pretul ... (vezi toată discuția)