avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare pamant in arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare pamant in arenda

buna seara, am mai pus citeva intrebari pe forum, fara raspuns....poate acum am mai mult noroc...
am un pamint in arenda, l-am vindut catre arendas, am pus si anuntul respectiv la primaria din localitate, dreptul de preemptiune sau asa ceva...arenda se anuleaza de la bucuresti?..asa zice arendasul si astept sa-mi iau banii pe pamintul vindut..multumesc...
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:54, 14 Iunie 2015
Cum sa se anuleze arenda de la Bucuresti?? S-or anula multe la Bucuresti dar in niciun caz arenda.

Banii pe terenul vandut ii primiti de la cumparator (arendas) cand semnati contractul de vanzare cumparare la notar.

Ati fost la notar cu arendasul pentru intocmirea contractului de vanzare cumparare?
Aveti grija ca arenda pentru anul in curs tot arendatorul o primeste, bag de seama ca arendasul cam vrea sa va pacaleasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de arenda poate bloca vanzarea ? dory.na dory.na Buna ziua, Ma confrunt cu o problema.Am incheiat cu un " nene " un contract de arendare al unui teren agricol,conform acestui contract acel "nene" are drept ... (vezi toată discuția)
Teren arendat cu probleme europe europe Sunt PFA platitor de TVA Am în arendă de la X persoană fizică o suprafata de teren pe perioada 2009-2019. În anul 2011 am primit o notificare de la X ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol din mostenire Ilie1977 Ilie1977 Buna ziua, Se poate vinde un teren agricol mostenit de la parinti daca arendasul se opune ,avand un contract semnat cu unul dintre parinti, inainte de ... (vezi toată discuția)