avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... La cit tinp devin asigurat după angajare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

La cit tinp devin asigurat după angajare

Pe 15 ma voi angaja după ce perioada voi fi asigurat caș pt a-mi fa e analizele necesare?
Cel mai recent răspuns: Lungu mihai , utilizator 12:06, 13 Ianuarie 2020
Calitatea de asigurat începe odată cu data de începere a activității...însă in sistem va apare după depunerea declarației D112 pentru luna in care v-ati angajat.
Deci voi face analizele medicale după depunerea declarației . Pt anumi pune la plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt angajata de o luna și o săptămâna , când ar trebui ... Alina22alina Alina22alina Sunt angajata de o luna și o săptămâna , când ar trebui sa devin asigurata ? Am intrat pe cas dar îmi apare ca nu sunt asigurata . (vezi toată discuția)
Cum obtin calitatea de coasigurat sanatate paulini_iolanda paulini_iolanda Sunt pensionara, iar mama mea nu are niciun venit, eu o intretin, dar nu locuim la aceeasi adresa. Pot sa o fac coasigurat? Ce acte sunt necesare? Multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua!pe data de 3 mai anul acesta m-am angajat, de când ... Adela32@ Adela32@ Bună ziua!pe data de 3mai anul acesta mam angajat ,de când sunt asigurata la casa de asigurari de sanatate? Va mulțumesc (vezi toată discuția)