avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Am depus cerere de divort si am dat o suma de bani pentru toate capetele din divort , unui avocat .La prima ședința sa stabilit sa se faca o noua cerere, ,daca se mai doreste,in termen de 15 zile de la pronumtare .O noua cerere nu s-a mai facut ,Avand in vedere ca avocatul nu a prestat nici o reprezentare pentru mine ,pot cere o parte din bani .
Multumesc

Alte discuții în legătură

Vreau să schimb avocatul, pot recupera onorariul plătit în întregime? procesul a fost înregistrat dar nu are termen stabilit nenea toto nenea toto am platit avocatul pentru un proces de divort divorţ CU COPII+EX.AUT.PARINTESTI+STAB. DOM. MINOR+PENSIE ÎNTREȚINERE+PARTAJ BUNURI COMUNE+REVENIRE ... (vezi toată discuția)
Onorariu partaj exagerat si nemeritat Stropa Stropa Buna seara, am nevoie de ajutor. Am divortat in urma cu aproape 5 luni. In dosarul depus atunci in instanta se specifica ca divortul este de comun acord, ... (vezi toată discuția)
Pronuntare sentinta fara stabilirea platii onorariului definitiv Elena311 Elena311 Buna ziua Va rog tare mult sa ma lamuriti si pe mine. Am facut o expertiza judiciara, am depus-o, inclusiv cu nota de fundamentare/decontul de cheltuieli. ... (vezi toată discuția)