avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere despagubiri anrp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere despagubiri anrp

Buna ziua,
As dori sa ma lamuriti in legatura cun pasii ce trebuiesc facuti pentru obtinerea titlului(titlurilor) de plata pentru despagubiri ANRP
1. In urma depunerii dosarului pentru obtinerea despagubirilor de la ANRP, dosar depus in anul2006 de catre parinti(Tata+mama) s-a obtinut O Decizie de compensare 29757/311.10.2019 in care sunt specificate 73 474 puncte. Aceasta decizie a fost facuta separate (dar continand acelasi numar de puncte pentru fiecare dintre soti
2. Inainte de obtinerea acestei decizii de compensare, tatal a decedat; Ca urmare a decesului s-a intocmit un act de mostenire, beneficiari fiind sotia ramasa in viata si cei doi copii. La data emiterii actului de mostenire, decizia de compensare nu era emisa.
3. Ce documente trebuiesc depuse
a –in cazul sotiei ramase in viata
b. –In cazul celor trei mostenitopri ai persoanei decedate.

Alte discuții în legătură

E suficient certificatul calitate de mostenitor pt emitere tilu de plata individual de la anrp? CVioleta CVioleta S-a depus un dosar de despagubiri pt un imobil pe legea 165/2013 de catre 2 persoane (sora si frate). Pentru ca fratele a decedat intre timp , pentru a se ... (vezi toată discuția)
Compensatii pentru bunurile abandonate de autor statului bulgar (legea 9/1998) Mihai9o Mihai9o Buna ziua, as avea si eu 2 intrebari. 1. Am fost la ANRP cu documentele pe care le am pentru a afla daca s-au ridicat banii din dosar. Mi s-a cerut hotararea ... (vezi toată discuția)
Act de partaj necesar pentru o decizie de compensare c.n.c.i. ? danac71 danac71 Buna ziua, In urma finalizarii unui dosar A.N.R.P., am primit din partea C.N.C.I. o Decizie de Compensare, precum si formularul tip de cerere de ... (vezi toată discuția)