avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Justitie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Justitie

Ce se poate face daca curtea de apel nu vrea sa recunoasca adeverinte cu salariile brute ptr. Recalcularea pensiei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 13 Ianuarie 2020
Daca hotararea nu este definitiva, puteti exercita calea de atac impotriva hotararii in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune interese-proces cu fostul angajator AdrianaBal AdrianaBal Buna ziua ! Pot intenta un proces pentru daune din cauza pierderii procesului (hotarare definitiva) cu Casa de Pensii pentru recalculare pensie ? Motivul ... (vezi toată discuția)
Pierdut proces recalculare pensie la curtea de apel simpatyk simpatyk Buna ziua.VREAU SA STIU CE TREBUIE SA FAC AN CONTINUARE.AM CASTIGAT PROCESUL LA TRIBUNAL PE FOND SI A FACUT CASA DE PENSI DOLJ RECURS SI AM PIERDUT LA CURTEA ... (vezi toată discuția)
Proces cu casa de pensii pentru acord global marianacostantino marianacostantino ma numesc panescu costantin din bv ,si asi dori o parere .am iesit in 2013 la pensie si am depus adeverinte de salari brute eliberate de arhiva rulmentului ... (vezi toată discuția)