avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card și contul asociat cardului.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card și contul asociat cardului.

Bună ziua din nou.

Tatăl decedat are un card bancar unde-i venea pensia.

1. Se poate anula cardul, respectiv contul asociat cardului și de către cine, cum se procedează ?

2. În cazul în care cardul este blocat pentru că s-a introdus alt pin, cum se mai pot scoate banii rămași pe card de către soția decedatului?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:37, 14 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se pot scoate banii până nu se face succesiunea la Notar.
Banii se vor împărți în cotă parte tuturor moștenitorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O banca a schimbat titularul unui depozit bancar.ce pot face? cristinav2011 cristinav2011 Buna ziua! Tatal meu a decedat in luna noiembrie.Dansul avea un depozit bancar iar mama era trecuta la clauza.Astazi a fost termenul scadent al contului iar ... (vezi toată discuția)
Cont bancar persoana decedata mihai3434 mihai3434 Buna ziua Recent a decedat tatal meu si vrem sa facem succesiunea. Fratele meu stia de existenta unui cont bancar. Am inteles ca notarul poate trimite cereri ... (vezi toată discuția)
Retragere numera de pe cardul altei persoane calitateg calitateg In cazul in care sotul decedat avea un card de salarii la care nu era nimeni imputernicit si sotia descoperind pinul se duce si scoate toti banii de pe acel ... (vezi toată discuția)