avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Receptie marfa in gestiune pe baza de aviz de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Receptie marfa in gestiune pe baza de aviz de insotire a marfii

Buna ziua,

cum se face receptia produselor care vin insotite doar de aviz? Noi primim marfa de la atelier la magazin si vine impreuna cu un aviz. Din pacate, nu stiu cum ar trebui si prin ce sa introduc produsele in gestiune in lipsa altor documente.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Comercializare produse artizanale/handmade în magazin. adaada93 adaada93 Bună seara, Sunt proprietarul unui magazin tip PetShop. Aș dori să comercializez în cadrul acestuia câteva produse confecționate de mine. Întrebarea ... (vezi toată discuția)
Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)
Nota de receptie ditabetina ditabetina buna seara, am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, lucrez la o firma care se ocupa cu vanzare de produse pe care le primesc de la diversi furnizori ... (vezi toată discuția)