avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transformare post cu studii medii in post cu studii ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transformare post cu studii medii in post cu studii superioare

Buna ziua!
Sunt angajata in cadrul unei primarii pe un post de referent asistent (studii medii) din anul 2014. La momentul angajarii aveam absolvit facultate si master.
Se poate sa se transforme acest post intr-unul cu studii superioare? Care sunt conditiile?
Secretarul primariei imi tot spune ca am acceptat sa ma angajez pe post cu studii medii desi aveam facultate si master si ca nu poate transforma postul doar daca aduc o diploma de studii la nivel superior.
Ce trebuie sa fac?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Transformare post Tinca1 Tinca1 Buna dimineata. Sunt expert local pe problemele romilor in cadrul unei primarii si am gradatia referent IA, personal contractual. In vara voi absolvi ... (vezi toată discuția)
Angajati studii medii mticusi mticusi Am fost angajata in 2008 pe studii medii personal contractual. La momentul angajarii aveam terminata deja facultatea si un master, dar postul fiind pe studii ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarului public grig mihai grig mihai sunt F.P. referent asistent angajat pe post cu studii medii, si am absolvita facultatea finalizata cu diploma de liceenta inaintea angajarii (pe post cu studii ... (vezi toată discuția)