avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajati studii medii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajati studii medii

Am fost angajata in 2008 pe studii medii personal contractual.
La momentul angajarii aveam terminata deja facultatea si un master, dar postul fiind pe studii medii am acceptat si asa.
As dori sa stiu daca se poate transforma postul in studii superioare.
Mentionez ca desfasor activitate de secretariat-registratura si am terminat Facultatea de Drept-specializarea drept administrativ in 2002.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 08:57, 11 Februarie 2010
Daca cerintele postului sunt studiile medii nu se poate transforma numai pentru ca ocupantul postului a absolvit studii superioare. Ar insemna ca in scurt timp sa ne minunam ca toate posturile sunt salarizate pe studii superioare, incluziv cu un post de necalificat daca ocupantul a absolvit o facultate, ca doar nu o sa facem discriminare. Pentru a ocupa un post conform pregatiri dobandite de dv. va trebui sa candidati la un loc vacant, sector privat sau de stat, pentru care cerintele de studii le indepliniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post cristinail cristinail sunt functionar public si as vrea sa stiu cum pot trece de pe studii medii pe studii superioare daca sunt absolvent de studii superioare dinaintea angajarii ca ... (vezi toată discuția)
Salarizare lorymiha lorymiha salarizare sunt incadrata in functia de referent,contractual, treapta II, studii medii, cu un salariu brut de 670 lei,intr-o primarie de gradul III pana la ... (vezi toată discuția)
Nu cred ca sunt incadrat cum trebuie ca functionar public in politia comunitara adyshor adyshor cand m-am angajat aveam facultatea terminata dar primaria m-a incadrat pe o treapta de salarizare cu studii medii. Creintele postului erau pt studii medii dar ... (vezi toată discuția)