avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carnet conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carnet conducere

Buna ziua .Fiul meu lucrează în Austria cu forme legale ( rezident)și vrea să își ia carnetul...poate sa l ia în tara!? Noi am înțeles de la niste prieteni..că trebuie să l ia acolo...că atîta timp cat este rezident în Austria..Nu știm cum să procedăm..Aștept răspuns..Va mulțumim...
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:15, 13 Ianuarie 2020
Dacă are rezidența în Austria se supune legilor din această țară și, pe cale de consecință, examenul pentru obținerea permisului de conducere îl va susține în Austria.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligat de legi, din 2002 detin doua permise de conducere, romanesc si spaniol cuziamusia cuziamusia In 1990 am obtinut in mod legal-prin examen- permis de conducere romanesc. in 2001 am emigrat in Spania unde legile spaniole (dupa obtinerea statului de ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pe teritoriul romaniei seat seat Buna ziua, am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendarea executarii pentru condus sub influenta bauturilor alcoolice. Sentinta s-a pronuntat pe 1 ... (vezi toată discuția)
Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice udrescu_marian udrescu_marian Buna ziua, am o sit cam neclara! va rog ajutati-ma! deci s-a intamplat cam asa: pe data de 08.11.2008 am fost prins la volanul masinii personale cu o imbibatie ... (vezi toată discuția)