avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Scoala si activitati extrascolare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Scoala si activitati extrascolare

Buna ziua! Poate obliga diriginta/profesorii/directorul un elev sa participe la o activitate ce nu tine de orar(targ de Craciun, Balul Bobocilor, etc.) ? Consider ca deoarece aceste activitati se desfasoara dupa terminarea cursurilor, in timpul liber al elevului, NIMENI nu are dreptul sa forteze un copil sa participe la ele, invocand diverse motive, chiar amenintari. As dori sa aflu o lege clara(daca exista) cu privire la acest subiect, care se refera la propriul meu copil. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)
Contestarea deciziei de a lasa un copil repetent rdinu rdinu se poate contesta decizia de a lasa un copil din clasa a-6-a repetent datorita acumularii a 3 corijente (conform regulamentului ministerului invatamantului), ... (vezi toată discuția)
Nota la purtare scăzută LoonaCecil LoonaCecil Buna tuturor am o întrebare in legătura cu titlul acestui subiect..azi am aflat ca fiicei mele(Liceu) i sa scăzut nota la purtare pt ca a fost prinsă ea ... (vezi toată discuția)