avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Nota la purtare scăzută
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Nota la purtare scăzută

Buna tuturor am o întrebare in legătura cu titlul acestui subiect..azi am aflat ca fiicei mele(Liceu) i sa scăzut nota la purtare pt ca a fost prinsă ea și mai mulți colegi la fumat asta sa întâmplat la începutul anului școlar !Am avut o discuție cu diriginta care a spus ca dacă nu se mai întâmpla nu se scade nici o nota..Acum sa aflu ca totuși sa scăzut și am o dilema in primul rând nu am fost avertizat sau anunțată nimic..dacă nu aflam azi probabil aflam la sfârșitul anului!Intrebare mea așa se procedează ?Noi părinți nu avem nimic de obiectat nu Sintem informați nimic?Si ultima întrebare eu nu sint de-acord pt ca nu sa scăzut la toți participanți ci doar la fiică-mea și încă vreo 2 elevi și nu mi se pare corect!ce ma sfătuiți?Multumesc
Cel mai recent răspuns: LoonaCecil , utilizator 10:55, 13 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună, personal aş încerca o conciliere. Părinţii pot solicita participarea în cadrul întâlnirilor interne ale liceului respectiv pentru a discuta situaţia. În definitiv modul în care profesorul îşi desfăşoară activitatea este foarte subiectiv, deci cea mai bună soluţie este concilierea acestor situaţii în mod amiabil. În fond, cred cu tărie că o plângere formală la superiorii profesorului respectiv ar putea avea consecinţe nedorite (şi imposibil de probat cauza). Mult succes!
Multumesc mult..Asa am sa procedez!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenințarea cu scăderea notei la purtare. e mai important prestigiul liceului decât viața unui elev? ContSters444155 ContSters444155 Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar staruvp staruvp Buna ziua.As vrea sa stiu conform noului regulament scolar daca un elev este prins fumand tigari in incinta scolii este corect sa se scada elevului doua puncte ... (vezi toată discuția)
Contestarea sanctiunii disciplinare de scaderea notei la purtare STAN MIHAELA STAN MIHAELA Fiicei mele, eleva in clasa a XI -a i s-a scazut nota la purtare pana la 7, se sem.II abuziv. Eu ca parinte nu am fost notificata in scris , conform OM. ... (vezi toată discuția)