avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doua titluri de proprietate pentru aceeasi portiune de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doua titluri de proprietate pentru aceeasi portiune de teren?

Buna ziua,

Prin intermediul firmei pe care o detin, am in proprietate o supravata de teren intravilan intr-un sat din Romania, pe care am si o constructie (magazin).
In urma cu cateva zile, vecinul de langa mine mi-a cerut sa eliberez o portiune de teren, argumentand ca a cumparat-o de la primarie si doreste sa construiasca pe ea.
Astazi am mers la primarie, si cineva la OCPI care era in sediul primariei imi explica faptul ca ei au masurat terenul meu si defapt suprafata ocupata de mine este mai mare, astfel incat diferenta i s-a acordat acelui vecin.
Eu sunt convins ca nu este asa, si ca punerea in proprietate a vecinului a fost facuta abuziv, insa nu imi este clar cum trebuie sa procedez mai departe.

Orice sfat este binevenit.

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2020
dre_andrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Teren intravilan Catala Catala Buna seara, Speta este urmatoarea: Pe un teren aflat in intravilanul consacrat al satului (vatra satului) este ridicata o constructie autorizata si ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren ContSters184412 ContSters184412 Buna ziua, Am si eu o problema destul de complicata.Deci,tatal meu impreuna cu cei 2 frati poseda documente prin care dovedeste ca un teren din jurul ... (vezi toată discuția)
Terþ invocã drept de proprietate asupra cãii de acces rodiatea rodiatea Teren cumpărat în 2009; acces de pe un drum care apare astfel, ca drum, în harta comunei şi în documentele mele cadastrale (în actele mele are şi o ... (vezi toată discuția)