avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionarea anticipata partial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionarea anticipata partial

Buna seara! As vrea sa stiu cat trebuie sa fie stagiul de cotizare pt pensionarea anticipata partial?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 14 Ianuarie 2020
35 ani,indiferent barbat sau femeie
Bărbat = 35 ani.
Femeie = în funcție de luna și anul nașterii.
29.09.1963 femeie
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2020
AlinaCezarSerban, utilizator
Pensie anticipată parţiala: incepand cu Martie 2021, stagiu de cotizare intre 33 ani si 4 luni si 41 ani si 4 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa aflu dacă o persoana ar putea ieși anticipat la ... nikky2285 nikky2285 As dori sa aflu dacă o persoana ar putea ieși anticipat la pensie la anul în iulie si din octombrie anul acesta va întra în concediu fără plata, va mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.cum as putea sa aflu cu exactitate câți ani de muncă trebuie să am pentru a putea ieși la pensie anticipat. Anchi83 Anchi83 Buna ziua.Cum as putea sa aflu cu exactitate câți ani de muncă trebuie să am pentru a putea ieși la pensie anticipat. (vezi toată discuția)
Data pensionari Buturuga stefan Buturuga stefan Nascuta in 6.02.1964,cu 39,4 ani de cotizare.cand o sa ies la pensie (vezi toată discuția)