avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare bani imprumutati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare bani imprumutati

Buna seara, ce actiuni as putea intreprinde catre o persoana careia i-am imprumutat o suma de bani iar acum nu mai raspunde la telefon?
Mentionez ca am convorbirea pe facebook in care imi solicita banii, imi trimite contul unui vecin pentru ai intra banii instant, extrasul de cont in care este stipulat "imprumut...si prenumele" imi confirma ca i-a primit si un mesaj in care ma duce cu zaharelul ca imi va da banii.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:06, 14 Ianuarie 2020
Teoretic o acțiune în pretenții. Daca aveați contract la notar il puteati executa silit direct
Asa o sa aveti nevoie de o hotărâre judecătorească.Ar fi ajutat și o simplă" chitanță de mana".
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
O actiune in raspundere civila contractuala, dovedind imposibilitatea morala de a încheia un contract, dictată de relația de dragoste sau prietenie statornicită între dvs și acea persoană!
Ar mai merge în paralel și o plângere penală pentru înșelăciune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani imprumatati cu dovezi prin mesaje alexa9610 alexa9610 In urma cu un an jumate am imprumutat unei persoane o suma de bani, aceasta spunandu-mi ca-mi voi recupera banii in decurs de maxim 2 luni. Timpul a trecut si ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati far act la mana Adriana Anastase Adriana Anastase Am imprumutat bani unei prietene in strainatate fara act la mana dar am o conversatie pe Messenger in care ea imi zice ca :stiu ca am sa-ti dau 1900 euro ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani împrumutați acghenea acghenea Soția mea a împrumutat o ruda cu o suma destul de mare pe încredere. Fără contract sau ceva scris la mână. Cand a început sa ii ceară din bani ... (vezi toată discuția)