avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani imprumatati cu dovezi prin mesaje
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani imprumatati cu dovezi prin mesaje

In urma cu un an jumate am imprumutat unei persoane o suma de bani, aceasta spunandu-mi ca-mi voi recupera banii in decurs de maxim 2 luni. Timpul a trecut si au aparut tot felul de scuze cum ca nu are banii. Scuzele s-au adunat si am ajuns in prezent cu banii nereturnati. Din pacate tot procesul de imprumut s-a intamplat in scris prin mesaje. Pentru ca aveam incredere in persoana respectiva. Prin mesaje s-a precizat de multe ori valoarea sumei imprumutate, iar persoana respectiva nu contesta nimic, doar ma amana cu rambursarea.
As putea sa-mi recuperez cumva banii?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:20, 23 Mai 2019
Formulați o somație prin avocat!
Dacă nu produce efecte, intentați o acțiune în răspundere civilă contractuală invocând imposibilitatea obiectivă de a încheia un contract scris, dictată de relația statornicită între părti, folosiți-vă de mesaje pe plan probațional.
O eventuală plângere penală pentru înșelăciune probabil s-ar clasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am împrumutat cu 2.600 de euro un prieten care mă evită sau mă agresează verbal când îi cer banii înapoi. poate să mă ajute cineva cu un sfat? elisa2012 elisa2012 Buna seara! Am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta. Pe parcursul a unui an jumatate,am imprumutat un prieten cu o suma mare de bani,este vorba despre 2600 ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati Cosmin2890 Cosmin2890 Buna seara, ce actiuni as putea intreprinde catre o persoana careia i-am imprumutat o suma de bani iar acum nu mai raspunde la telefon? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Bani împrumutați! Alexandru0312 Alexandru0312 Bani împrumutați! Buna ziua, Acum ceva timp am împrumutat o persoana cu suma de 500 lei. Împrumutul s-a facut prin transfer bancar, discutie ... (vezi toată discuția)