avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Drepturile angajatului !!!!!
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Drepturile angajatului !!!!!

Bună seara.
Mă aflu într-o situație în care nu știu ce să fac și pe cine să întreb.
Mi-as dori să angajez un avocat dar nu îmi cunosc drepturile și nu am bani momentan.
Locuiesc în Italia.
Sunt angajată de 7 ani ca badantă,saptamana trecută angajatorul meu a fost transferat într-un azil din motivul că nu mai era gestibil de mine.(ex : pierderea inconștientei,fumat în exces ,aruncarea chistocurilor de țigări pe jos ,etc )
Angajatorul meu neavând familie de gradul I ,i-a fost realocat un avocat ,acesta fiindu-i tutore.
Cu o lună înainte de plecarea lui în azil ,mi-a dăruit în fața avocatului un :"bon fructifer" cu suma de xxx £.
În momentul de față ,nu am fost inca licențiată și astept pentru a mi se face documentele necesare.
În contractul meu de munca scrie că am destul la 30 de zile de locuit dar citez cuvintele avocatului :"trebuie să închid casa prima posibil ".
Cat despre bon din câte am înțeles,trebuie un judecător să decidă.
Dar să decidă ceee?
Care ar putea fii motivele pentru care eu nu aș putea primi acești bani ?
După părerea dvs.trebuie să îmi pun un avocat după sau înaintea sentinței propriu-zise?
Vă mulțumesc și scuzați romanul scris.

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat ! OtiliaAfilipoaie OtiliaAfilipoaie Bună ziua. Mă aflu într-o situație în care nu știu ce să fac și pe cine să întreb. Locuiesc în Italia. Sunt angajată de 7 ani ca ... (vezi toată discuția)
Acordare tutela pentru persoana pusa sub interdictie gabriela06072002 gabriela06072002 Buna ziua. Revin cu un subiect sensibil pe care doresc sa-l lamuresc inca din luna octombri 2013. Am depus un dosar la judecatorie in care solicitam punerea ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de risc CIpriBu CIpriBu Buna ziua. Am o intrebare importanta. Sunt implicat intr-un caz in care sunt acuzat de trafix de droguri de risc(cannabis). Prietena mea a fost chemata ca ... (vezi toată discuția)