avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Rezultate de la alcoolemie in sange IML platite si ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Rezultate de la alcoolemie in sange IML platite si nerezolvate nici dupa 90 zile , rog solutii

Buna ziua. Pe dta de 12 oct 2019 am fost testat cu alcoolmetru si a iesit rezultatul de 0.42 in aer expirat, a urmat testul de sange la IML, pt care am platit 250 lei saptamana ulterioara,pe 18 oct. Apoi dupa o luna l-am sunat pe responsabilul dosarului meu de la Politia rutiera si mi-a spus ca ma suna el imediat cum primeste rezultatele de la sange,nicio veste in prezent.
Cred ca este absurd sa dureze 3 luni un test de alcoolemie in sange,deci va rog sa ma ghidati spre ce variante de rezolvare exista, 2 specialisti in domeniu la care am apelat imi spun sa astept, de asta am apelat la acest forum. Multumesc
Cel mai recent răspuns: DanTudor81 , utilizator 23:46, 14 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
0.42mg alcool in aerul expirat. ruxandrapl ruxandrapl Buna ziua, Aseara un prieten a fost oprit de politie si testat cu etilotestul, in aerul expirat i-a iesit o alcoolemie de 0.42 mg, apoi a fost dus la ... (vezi toată discuția)
Permis the_fathal the_fathal buna ziua sunt nou pe forum si am o intrebare care sper ca isi va gasi rezolvarea aici.In data de 05.09.2009 am fost semnalizat de politie sa opresc dar nu am ... (vezi toată discuția)