avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

permis

buna ziua sunt nou pe forum si am o intrebare care sper ca isi va gasi rezolvarea aici.In data de 05.09.2009 am fost semnalizat de politie sa opresc dar nu am oprit si am mers mai departe cand am fost tras pe dreapta am fost testat cu aparatul etilotest am avut o alcoolemie de 0.42 in aerul expirat am fost dus la IML pt probe ei bine de atunci si pana acum n am aflat decat ca mi-a iesit 0.63 in sange si ca nu mai este caz penal.dar pitistul care se ocupa de cazul meu ma tot amana in fiecare zi ca sa vin maine sau poimaine ca se rezolva.Acum mai nou mi-a sp k el si-a rez. treaba dar ca totul depinde de procuror ca ala decide cand sa mi-l dea!pana la urma cine mi-l da ca nu mai inteleg???#-o si mi-a sp k a fost baiat bun si m-a scapat de reevaluare ce draq sa mai inteleg de la el?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 17:20, 5 Februarie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere ca in conformitate cu OUG 195/ 2002 , actualizata, faptele dumneavoastra nu intrunesc elementele constitutive ale infractiunii, fiind considerate contraventii, va sfatuiesc sa va adresati cu o sesizare in acest sens sefului IPJ sau sa va inscrieti intr- o audienta la acesta.
Cam mare diferenta intre aerul expirat si alcoolemie.Verificati daca aparatul etilotest e omologat, calibrat, etc. Solicitati in scris daca aveti numarul de dosar de la parchet, solutionarea dosarului dvs. pe baza probelor din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan Iceangel Iceangel Buna ziua, Din pacate, aseara a fost momentul in care si eu mi-am invatat lectia, dupa ce bei, nu te urci la volan. Am fost oprit in jurul orei 2 30 de ... (vezi toată discuția)
Mijloc certificat vs. mijloc omologat si verificat metrologic; dovedirea vs. stabilirea prezentei in aer expirat a alcoolului cyan cyan art. 185 -HG 1391/2006 (1) [b]Constatarea contravenţiei de conducere[/b] a unui autovehicul sau tramvai de către o persoana care se află [b]sub influenţa ... (vezi toată discuția)
Rezultate de la alcoolemie in sange iml platite si nerezolvate nici dupa 90 zile , rog solutii DanTudor81 DanTudor81 Buna ziua. Pe dta de 12 oct 2019 am fost testat cu alcoolmetru si a iesit rezultatul de 0.42 in aer expirat, a urmat testul de sange la IML, pt care am platit ... (vezi toată discuția)