avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil pentru cel de al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil pentru cel de al doilea copil

Bună ziua! Mă aflu în concediul de crestere a primului copil până in 15 iunie 2020. Cel de al doilea copil se va naște în august 2020.
Contractul meu de muncă anterior intrării în concediu de creștere copil a fost pe durată determinată, prin urmare a încetat.
Ce voi putea face pentru a beneficia de concediu de creștere pentru cel de al doilea copil, țînând cont că fiind însărcinată în 7 luni ( când expiră CCC1) va fi aproape imposibil să închei un nou contract de muncă?
Pot să cotizez individual pentru a fi asigurată și în aceste două luni?
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2020
maraciobanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: maraciobanu , utilizator 09:26, 16 Ianuarie 2020
Mă refer la CCC2
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt în ccc și sunt însărcinată primul copil ... Ptk1 Ptk1 Bună ziua! Sunt în CCC și sunt însărcinată primul copil împlinește 2 ani pe 15 iulie 2021 iar eu voi naște pe 25 iunie 2021 Trebuie sa duc ceva la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil GheOana GheOana Buna ziua! Sunt studenta si am nascut pe 15 martie 2015. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana in martie 2017. Acum sunt din nou insarcinata. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al doilea copil eualexandra eualexandra Buna seara! Ma aflu in urmatoarea situatie: la anul voi naste al doilea copil aproximativ la aceeasi data cand primul va implini 2 ani. Eu am luat ... (vezi toată discuția)