avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... copie dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

copie dosar penal

as dori sa stiu cum as putea obtine o copie dupa un dosar penal. Eu sunt parte vatamata in acest dosar, fiind victima unui accident rutier (soferul a adormit).
Cel mai recent răspuns: Carmen Banioti , Avocat 18:18, 9 Decembrie 2009
Faceti o cerere la parchet sa vi se elibereze o copie dupa sentinta-solutia pronuntata in dosar pentru ca aveti un termen in care se poate contesta.
dosarul este inca la parchet sau a ajuns la instanta?
dosarul este in instanta.de-abia a fost prima infatisare. eu as dori o copie dupa intreg dosarul (inclusiv poze de la locul accidentului).
asteptati sa ajunga dosarul in arhiva...acesta ajunge de obicei cam la o saptamana dupa termenul de judecata, si trebuie sa faceti o cerere pentru eliberare copii, trebuie si timbrat, cam 1 leu pe pagina...mergeti si va orientati la fata locului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie dosar cris87 cris87 buna ziua sunt intr-un proces de stabilire paternitate ,am facut testul adn insa rezultatul v-a fi trimis prin posta direct la judecatorie,abia dupa o luna si ... (vezi toată discuția)
Investigatii suplimentare rca lord_costin lord_costin As dori si eu o informatie in legatura cu un dosar de dauna la o firma RCA. Dupa accident am fost la politie am dat declaratii, politistul de acolo l-a dat pe ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna fond? ioana_2009 ioana_2009 as dori sa stiu ce inseamna fond in cadrul unui proces si care sunt etapele pana la sentinta definitiva. (vezi toată discuția)