avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Brief pierdut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Brief pierdut

Buna ziua, as avea o problema care nici cum nu se rezolva de 6 luni...din nefericire tata a cumparat un opel astra bertone de la constanta cu contract de vc, fara brief-ul masinii#-o, care a fost luat de la un fost proprietar de catre politia din prahova. Brief-ul era deja pe numele proprietarului care l-a dus din Franta dar nu era si nu este inmatriculata. Politia din Prahova a trimis Brief-ul la consulatul frantei din buc. de unde a fost trimis inapoi in franta. Problema este ca nu avem ce face cu masina fara Brief...legal care este procedura de cere a brief-ului chiar daca nu este pe numele cumparatorului si nici fostului proprietar...a fost dus masina in tara la R.A.R si are carte de identitate...

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani dat ca avans cumparare auto Aryadna23 Aryadna23 Buna ziua, Va prezint o problema cu care ma confrunt in ultimele luni. Acum ceva timp am decis sa-mi cumpar o masina second hand. La recomandarea unor ... (vezi toată discuția)