avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Declarare auto la fisc, nu am cartea de identitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Declarare auto la fisc, nu am cartea de identitate

Am inteles ca in termen de 30 zile de la cumpararea autoturismului nou trebuie sa il declar la primarie. Pentru aceasta imi trebuie factura finala si cartea de identitate a masinii.
In ziua platii dealerul mi-a dat factura finala si autorizatia de circulatie pe 90 zile, urmand sa imi dea cartea de identitate ulterior (2 saptamani). S-au implinit 28 de zile si dealerul nu are cartea de identitate.
Deci foarte posibil nu voi putea declara masina la primarie in termenul de 30 zile.
Exista vreo posibilitate legala sa scap de amenda nefiind vina mea?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Dealer auto escroc caut_solutie caut_solutie Va rog sa ma ajutati indicandu-mi care ar fi solutia in cazul de fata. Un dealer auto avea o masina de drive-test inmatriculata pe leasing. In ianuarie 2009, ... (vezi toată discuția)
Factura se va recalcula cu noul tva ? jigan56 jigan56 Am comandat la un dealer autorizat un autoturism nou in data de 6.05.2010. Am primit o confirmare de comanda pe care este mentionat pretul final cu TVA. Tot ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto ! heathcliff heathcliff Buna seara. In luna iulie a.c. am gasit un autoturism pe un site de vanzari auto din Ro. Vanzatorul a fost de acord cu schimbul propus, cu autoturismul meu, ... (vezi toată discuția)