avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire concediu de incapacitate temporara de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire concediu de incapacitate temporara de munca

In cazul in care unui pacient i-a expirat concediu de incapacitate temporara de munca pentru 90 de zile in noiembrie 2019 si comisia ii aproba un nou concediu de incapacitate temporara de munca pentru 90 de zile dar actele ii sunt trimise de la comisie in 13 01 2020, se poate da concediu retroactiv din noiembrie? In Ord. MS CNAS 15/2018 la art. 9 este prevazut ca se poate da retroactiv numai pe luna in curs sau luna anterioara concediul antementionat.
Exista vre/o posibilitate ca sa se acorde si inainte de luna precedenta, in acest caz noiembrie 2019? avand in vedere ca si programul din spital nu permite sa se acorde concediul numai pe luna decembrie 2019. Pacientul din nefericire nu este culpabil pentru actele trimise cu intarziere.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Beniamini, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu medical mihteo mihteo In urma unei interventii chirurgicale s-a acordat din spital -Bucuresti-Concediu medical 21 zile cu mentiunea ca se poate prelungi la domiciliu. Cum se poate ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu medical miky2014 miky2014 In perioada 15 ian - 25 febr 2014 am beneficiat de CM, datorita unei interventii chirurgicale. In 4 decembrie 2014 am suferit o noua interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale peste 90 de zile ravecabot ravecabot Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este corect ca in calitate de angajator sa primesc certificate medicale a caror numar de zile in ultimele 12 luni ... (vezi toată discuția)