avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoaterea din circulatie unei autoturism fãră acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoaterea din circulatie unei autoturism fãră acte

Cum pot scoate (radia) o mașină Dacia 1300 anul 1989 din circulatie care a fost vîndut în 2007 cu toate actele.Masina este pe numele soțului meu.Avem doar dovada ( chitanța) de cumpărare.De atunci plătim taxa auto în fiecare an pe un autoturism neexistent.În toți acești ani nu am primit nici un semn ( ex.o amendă etc.pe numele proprietarului ), credem că nici nu există în circulatie această mașină. Stim că vina este a noastră că nu am prescris pe numele cumpărătorului autoturismul cînd am vindut ...primul cumpărător a vîndut și al doilea a vîndut...și tot așa a mers autoturismul mînă-n mînă. Nu stim nimic de acest autoturism .Intrebarea noastră este ce avem de făcut în acest caz?Cum putem scoate legal din circulatie acest autoturism cît mai urgent ?Multumesc! Aștept răspunsul dv.!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Bordas Anisoara, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:54, 15 Ianuarie 2020
Sunt 2 probleme distincte
Radierea vehiculului de pe rol fiscal si eventual radierea din circulatie
Initial este necesar sa solicitati oficial la SPR evidenta auto sa va comunice statutul vehiculului
Detineti document pentru tranzactionarea dreptului de proprietate asupra bunului mobil,cand ati inteles sa vindeti auto ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta cu acte cu tot stefanreman stefanreman buna! sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism pavelticu pavelticu Buna,in urma cu 2 ani am vindut o masina Dacia la o persoana fizica intelegindu-ne ca el sa radieze auoturismul ceea ce nu a facut ,iar acum eu am primit ... (vezi toată discuția)
Radiere certificat inmatriculare auto robocap robocap am vindut o masina anul trecut parcurgind pasii legali ai vinzatorului de buna credinta si anume- am facut act de vinzare cumparare am radiat masina la ... (vezi toată discuția)