avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construcție casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construcție casa

În spatele casei mele la 50 cm de zidul meu care este de fapt limita proprietatiiintre noi s-a făcut o casa cu etaj a carei streasina ajunge pe casa mea iar Panta acoperișului e tot pe casa mea. Am fost la urbanism, primărie Ploiești în audienta și toți spun sa aștept sa vina proprietarul în tara deoarece primăria nu poate face nimic cu acea construcție ilegala(nu are autorizație) a fost notificat de primărie darnu pot dispune nimic în lipsa neprezentarii proprietarului. Problema e ca eu trebuie sa aștept zăpadă care va veni sa pice pe casa mea acesta având toată panta spre mine nu are burlane sau parazapezi și să-mi distrugă mie acoperișul și mai mult teava mea de gaze trece exact prin dreptul pantei și eu avand aceeași panta a casei mele. Dacă se imtampla ceva cine va răspunde? Ce pot face în situația asta, deoarece din primăria Ploiești mi s-a spus sa aștept?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, de vreo 4 ani a apărut o casa în spatele casei ... PANITA ROXANA PANITA ROXANA Bună ziua, de vreo 4 ani a apărut o casa în spatele casei mele cu etaj care are panta exact deasupra casei mele. Nu are burlane și cum pana acum nu a nins ... (vezi toată discuția)
Picatura de ploaie liliana1966 liliana1966 daca constructia vecina e la 60 cm de gard dar are acoperis cu panta spre proprietatea mea sa zicem ca ploaia se duce pe jgheab si burlane dar zapada la iarna ... (vezi toată discuția)
Pante acoperisuri conform legislatiei Techno Techno Va salut, am o intrebare, vreau sa acopar un carport situat intre limita de proprietate (gard) si casa. Distanta intre gard si casa este de 3,60m. Intentionez ... (vezi toată discuția)