avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, de vreo 4 ani a apărut o casa în spatele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, de vreo 4 ani a apărut o casa în spatele casei ...

Bună ziua, de vreo 4 ani a apărut o casa în spatele casei mele cu etaj care are panta exact deasupra casei mele. Nu are burlane și cum pana acum nu a nins a fost "ok" dar asta noapte am zis ca e cutremur mare de 3 ori s a zguduit casa. Toată zăpadă de pe casa lor a picat pe a mea. Problema e ca de 4 ani tot fac reclamații, ca este o construcție ilegala, am hârtii de la inspectoratul de construcții prin care spun ca de fapt primăria e cea care da certificatul de construcție. Anul trecut au reușit sa scoată certificat de urbanism ptr demolarea căsuței care a fost pe teren și ptr ridicarea unei alte case, dar certificat de construcție momentan nu exista. Inițial în hârtii și pe teren mi s a zis ca este ilegal construita ca nu s a pastrat distanta
corecte fata de casa mea. Cum au reușit sa primească certificat urbanism și acum îl așteaptă e cel de construcție dacă era ilegal construita, este calare pe casa mea acoperișul lor, nu mai zic de panta care ar fi trebuit sa fie în curtea lor nu pe casa mea și la ei în curte nu la mine
. Ce pot face pentru a se rezolva aceasta problema? Unde sa ma mai duc? Exista o alta autoritate peste inspectorat de construcții și primăria Ploiești?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
PANITA ROXANA, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:26, 28 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Exista instanta de judecata
Problema cu zapada se poate rezolva usor prin instalarea de parazapezi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție casa PANITA ROXANA PANITA ROXANA În spatele casei mele la 50 cm de zidul meu care este de fapt limita proprietatiiintre noi s-a făcut o casa cu etaj a carei streasina ajunge pe casa mea iar ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul nevoiasul nevoiasul Casa vecinului p+1+m are vreo 9 ferestre spre proprietatea mea, acoperisul cu panta spre proprietatea mea incat atat apele ploii cat si zapada sau gheata ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acoperisul vecinului :( iosif74 iosif74 Buna seara, Am o mare problema cu acoperisul vecinului meu (locuiesc la casa)... In fiecare iarna sunt nevoita sa fac fata avalansei de zapada care cade ... (vezi toată discuția)