avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu acoperisul vecinului :(
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu acoperisul vecinului :(

Buna seara,

Am o mare problema cu acoperisul vecinului meu (locuiesc la casa)...

In fiecare iarna sunt nevoita sa fac fata avalansei de zapada care cade direct in curtea mea cu putere ( vecinul are acoperisul cu panta considerabila, fara parazapezi si cu burlane ce nu fac fata ).Zapada imi loveste cu toata puterea in peretii casei, fara nici o jena... iar vecinii se ascund in casa si se fac ca nu aud nimic...Ba mai mult... isi bat joc de munca noastra ( bineinteles ca trebuie sa caram tone de zapada dintre cele doua case aceasta provenind 100% de pe acoperisul vecinului) si comenteaza ca .. asa ne trebuie....cine ne-a pus sa facem casa langa a lui.
Mentionez ca am respectat limitele impuse de lege in ceea ce priveste vecinatatile constructiei.
Nu stiu ce sa fac... acesti vecini fiind de rea credinta ...Unde sa ma adresez?

Va multumesc anticipat.
Liliana

Alte discuții în legătură

Picatura de ploaie liliana1966 liliana1966 daca constructia vecina e la 60 cm de gard dar are acoperis cu panta spre proprietatea mea sa zicem ca ploaia se duce pe jgheab si burlane dar zapada la iarna ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul julia_chi julia_chi Detin o casa intr-o zona de munte ai am in spate si pe latura de nord acelasi vecin, iar in fata strada si doar pe jumatate din cealalta latura un alt vecin. ... (vezi toată discuția)
Zapada de pe casa vecinului cade pe proprietatea mea cojocri61 cojocri61 Am un vecin care si-a construit casa in apropierea propietatii mele, unde am anexe gospodaresti. In fiecare iarna zapada de pe casa vecinului cade pe ... (vezi toată discuția)