avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general TVA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

TVA

Buna ziua,

Am infiintat firma ca platitoare de TVA. Ulterior mi-am dat seama ca nu depasesc plafonul de 2.000.000.000 lei anual cifra de afaceri. Pot sa solicit "de-inregistrarea" ca platitor de TVA? Ce se intimpla daca pina la urma depasesc plafonul anual?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adricris , utilizator 20:12, 13 Iunie 2006
:(( Din pacate nu mai exista cale de intoarcere. O firma neplatitoare tva poate deveni platitoare la cerere sau prin depasirea plafonului, dar o firma platitoare nu mai poate deveni neplatitoare. Singura varianta ar putea fi infiintarea unei societati noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafon tva claudiaP claudiaP Buna seara! O firma infiintata din mai care nu a optat pentru Tva, cum va calcula plafonul? Adica 35.000 euro sau imparte suma aceasta pe luni? Ce curs ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri la care devin platitor tva gabi v gabi v o firma neplatitoare de tva ( comert) cu cifra de afaceri in 2006 de 125.896 ron, la ce cifra trebuie inregistrata ca platitor de tva si care este art. care ... (vezi toată discuția)
Avantaje si dezavantaje platitor tva fcostea fcostea Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog cu un raspuns in legatura cu plata/neplata TVA? Ma intereseaza care sunt avantajele si dezvantajele pentru o firma ... (vezi toată discuția)