avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Articolul 64 Codul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Articolul 64 Codul Muncii

Este posibilă și legală desființarea unui post, în vederea oferirii altui loc de muncă pe care l-am refuzat ulterior? Am primit înștiințarea si as vrea sa stiu daca in caz ca nu accept oferta sunt pasibil de a fi disponibilizat ? In cazul disponibilizarii firma trebui sa imi plateasca salarii compensatorii?
Am fost informat că Unitatea nu mai are alte locuri disponibile în acest moment.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Andrioaiei Ciprian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:30, 15 Ianuarie 2020
Art.64 C.mun. se aplica numai in anumite situatii , nu si pentru o concediere in baza art.65 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, in cazul in care se desfiinteaza un post intr-o unitate, care sunt pasii de urmat??? cum pot proceda cu salariatii, pentru a nu intampina ... (vezi toată discuția)
Restructurare post mariamt mariamt Am fost instiintata de restructurarea postului meu in cadrul companiei printr-o decizie interna; s-au mentionat conditiile economice si reorganizarea companiei ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere lalar lalar In conditiile concedierii din motive care nu tin de persoana salariatului, respectiv desfiintarea postului, este obligat angajatorul sa comunice in decizia de ... (vezi toată discuția)