avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Indemnizatie de doctor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Indemnizatie de doctor

Buna seara! Indemnizatia de doctor se acorda doar daca lucrez in domeniul in care am titlul? In cazul in care sunt medic rezident si am titlu de doctor, dar nu profesez in universitate, pot beneficia de acesta de la spital? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! vă rog să mă ajutați în solutionarea următoarei ... valeamirela@yahoo.com valeamirela@yahoo.com Bună ziua ! Vă rog să mă ajutați în solutionarea următoarei situații : Lucrez ca și Lector în Universitate de Stat ca și titular catedra de ... (vezi toată discuția)
Acordare spor doctorat. Paduraru Oana Paduraru Oana Sunt asistenta medicala cu studii superioare si lucrez intr-un spital public. Termin si doctoratul in ”economie si management in domeniu”, adica in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua !daca îmi desfășor activitatea ca inginer intr-o ... ovidiustoicoiu ovidiustoicoiu Bună ziua !Daca îmi desfășor activitatea ca inginer intr-o universitate si am un doctorat in domeniu, deși nu predau cursuri si nu ocup un post de ... (vezi toată discuția)