avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Care sunt dobanzile legale aplicabile dupa rezilierea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Care sunt dobanzile legale aplicabile dupa rezilierea unui contract bancar?

Buna ziua,
Este vorba de un contract bancar incheiat in 2007, reziliat în august 2010, incuviintat la executare in martie 2011 si cu platile incepute in iulie 2014 si inca continua. Dupa reziliere s-au aplicat aceleasi dobanzi prevazute in contract. Rugamintea mea este daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarele aspecte:
1. A fost legala aplicarea dobanzilor prevazute in contract dupa rezilierea lui?
2. Daca nu a fost legala, cum se poate indrepta aceasta situatie?
3. Care sunt actele normative in vigoare pentru calculul corect al dobanzilor legale, avand in vedere datele calendaristice aratate mai sus?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:27, 16 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Cel mai bine, dupa parerea mea, ar fi sa luati legatura cu un avocat, platiti consultatia, si, dupa studierea actelor, va poate da un raspuns pertinent.
Poate fi vb. de comisioane abuzive...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract credit nevoie personale dutu_claudiu dutu_claudiu Buna ziua, Am facut un credit de nevoi personale in 2007, dupa care fiind un bun platnic ni s-a propus sa facem refinantare in baza adeverintei de salariu. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract contract prestări servicii abuziv laurentiuspiridon laurentiuspiridon Bună ziua, Am avut un contract de prestări servicii cu o asociație de proprietari. Contractul m-a fost reziliat abuziv. Care este termenul maxim ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de credit anamihai anamihai Buna sera! am si eu o problema in urma cu 2 ani am facut un contract de credit de nevoi personale..in momentul incheieri contractului am fost intrebata daca ... (vezi toată discuția)