avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Racordare la apă și canal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Racordare la apă și canal

După câțiva ani de rugäminți mi-a fost primită taxa de racordare deșii am în fața porții cele două canale de racordare de aprox. 10-15 ani . Taxa a fost plătită de un an de zile dar îmi este refuzată racordarea pe motiv că rețeaua de pe strada noastră este făcută de un dezvoltator . Acesta a vândut imobilul de 10-15 ani , și nu este de acord cu un nou racord . De menționat că totuși s-au mai racordat doi vecini .. Ce pot face în continuare pentru a rezolva problema ? Unde să merg ? Cu un avocat , aș putea rezolva ? Mulțumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Racordare la apă și canal Stan Adrian str Stan Adrian str După 4 ani , însfârșit mi-au acceptat taxa de racordare . Este un an de zile de atunci și nu m-au racordat ( Am cele două canale la poartă ) pe motiv ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul refuza sa cedeze contractul de furnizare apa Cristi12344321 Cristi12344321 Cu toate ca a vandut 98 % dintre proprietatile imobilului si ne-am constituit in asociatie de proprietari de mai bine de 1 an, dezvoltatorul imobilului refuza ... (vezi toată discuția)
Inundat de canalizare desi nu sunt racordat la aceasta nicksb nicksb De curand am cumparat un imobil, respectiv o casa de locuit intr-o zona pe care pana in urma cu doua luni o consideram ferita de orice pericole.Toate acestea ... (vezi toată discuția)