avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Racordare la apă și canal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Racordare la apă și canal

După 4 ani , însfârșit mi-au acceptat taxa de racordare . Este un an de zile de atunci și nu m-au racordat ( Am cele două canale la poartă ) pe motiv că , conducta de pe stradă a fost montată de un dezvoltator imobiliar . Acesta a vândut imobilul acum 10/15 ani . De menționat că în acea conductă s-au mai făcut raportări. Ce să fac ? La cine să mă adresez ? Un avocat mi-ar fi de folos ? Mulțumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 23:07, 17 Ianuarie 2020
Buna seara!
Puteti sa ne dati mai multe delalii referitor la problema dvs?

- dvs sunteti proprietar in imobilul vandut de dezvoltator acum 10 ani?
- imobilul la care faceti referire este un bloc, iar dvs locuiti pe aceeasi strada, dar la casa?
- refuzul furnizorului de apa si canal l-ati primit in scris? In baza carei legi a raspuns?
- ati primit un refuz in scris de la dezvoltator, din ce cauza nu va da acordul sa va bransati la conducta montata de acesta?
- furnizorul de apa si canal v-ar face bransamentul daca ati avea acordul dezvoltatorului?
- in ce localitate se afla imobilul si care este furnizorul de apa si canal?
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2020
-ELLA-, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltatorul refuza sa cedeze contractul de furnizare apa Cristi12344321 Cristi12344321 Cu toate ca a vandut 98 % dintre proprietatile imobilului si ne-am constituit in asociatie de proprietari de mai bine de 1 an, dezvoltatorul imobilului refuza ... (vezi toată discuția)
Bransament apa si canalizare ksc ksc Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente , toate proprietati personale(4 proprietari).Bransamentul la reteaua de apa si canalizare a fost facut de ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate teava de apa fisurata Marina75 Marina75 Buna ziua! Locuiesc la o casa la strada pe unde trece conducta de apa a orasului. Cred ca aceasta conducta este fisurata,iar canalul de scurgere este ... (vezi toată discuția)