avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Responsabilitate teava de apa fisurata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Responsabilitate teava de apa fisurata

Buna ziua!
Locuiesc la o casa la strada pe unde trece conducta de apa a orasului.
Cred ca aceasta conducta este fisurata,iar canalul de scurgere este infundat,drept pt care apa se infiltreaza in beciul locuintei mele.
As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt remedierea problemei,primariei Municipiului sau Regiei de apa? Si cine este obligat sa suporte cheltuiala reparatiilor?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:25, 29 Iunie 2018
Sesizati primaria si regia de apa in scris cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Daca problema este pe magistrala de distributie apa, remedierea se face pe costurile regiei de distributie apa.
Ar trebui sa verificati mai intai bransamentul dvs. la reteaua de distributie apa, sa nu fie cumva problema pe teava aflata in proprietatea dvs. (proprietatea dvs. incepe dupa ventilul de racord, din caminul unde se afla montate apometrele).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament apa si canalizare ksc ksc Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente , toate proprietati personale(4 proprietari).Bransamentul la reteaua de apa si canalizare a fost facut de ... (vezi toată discuția)
Avem o problema cu conducta de scurgere de la bloc sicutza68 sicutza68 conducta de scurgere (canal) de la capatul blocului la primul canal(distanta de la bloc la canal 4 m) s-a spart cei de la apa canal spun ca nu-i proprietatea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! conducta de canalizare care iasa din bloc si se duce ... Rares25acasa@yahoo.com Rares25acasa@yahoo.com Buna ziua! Conducta de canalizare care iasa din bloc si se duce in canalul de deversare a apei menajere e de consum circa 10 m liniari a cui apartine si cine ... (vezi toată discuția)